Over ons

Skets is een Nederlands YouTube kanaal en maakt de leukste, spannendste en meest amuserende programma’s voor jou! Wij zijn geen standaard YouTube kanaal dat komt met challenges, pranks en vlogs. Het komt ons de strot uit. Nee… Wij maken uiteenlopende programma’s van bezoekjes brengen bij artiesten die bekend zijn geworden door het internet, we gaan langs bij oplichters en misschien dat Rapper Sjors binnenkort wel datingtips aan jouw geeft! Je kan het allemaal zien vanaf 31 augustus 2017. Vanaf dan uploaden we iedere donderdag om 17.00 uur een nieuwe video!

Thomas Corte

Hoi! Ik ben Thomas, 23 jaren jong en ik kom uit het prachtige Overijssel! Samen met Rick heb ik al veel video’s in het verleden gemaakt. In 2015 kwamen we al met het idee om te beginnen met YouTube. Waarom? Iedereen doet het toch? Tja, dat dachten wij ook en we wisten in eerste instantie niet eens wat we zouden moeten doen op YouTube. Druk met de studie is YouTube er helemaal tussendoor geschoten. We hadden immers geen goede naam voor ons kanaal en we wisten niet welke content we zouden uploaden.

Nu meer dan twee jaar later kwam ik met het idee om alsnog te beginnen met YouTube, omdat we het in ons achterhoofd toch beide erg graag zouden willen doen. Nu had ik een idee om te beginnen met het programma ‘Sterren van het Internet’ en daar zijn we dan ook mee begonnen. Maar er miste iets. Dit is niet iets wat we wekelijks kunnen doen. Vervolgens zijn we op het idee gekomen om verschillende programma’s te maken die veel van elkaar uiteenlopen om elke keer een grote doelgroep te bereiken. Wat wij immers willen is; een YouTube kanaal voor iedereen zonder die onzin van challenges, pranks en vlogs. Want daar wordt het internet tegenwoordig alleen maar mee bezaaid…

Oh… Trouwens… Dit is niet mijn echte haar.

Rick van Dorp
Mijn naam is Rick en ik ben 23 jaar. Ik heb de opleiding Animatie/Audiovisuele vormgeving gedaan. Op deze studie heb ik Thomas ontmoet. Thomas en ik hebben precies dezelfde humor, manier van denken en manier van werken. Vanaf mijn achttiende heb ik mijn eigen bedrijf in het maken van video’s. Sindsdien ben ik elke dag actief bezig met het maken van video’s. Ook sport ik wel eens en dan doe ik vooral aan bootcampen (man, man, man).

Oh… Trouwens… Bij 25.000 abonnees laat ik de foto van Thomas bestickeren op mijn auto.
Abonneer hier 🙂

 

Elke donderdag om 17.00 uur uploaden we een toffe video op YouTube. Je kunt je hieronder abonneren: